Leasingtyper

Denne leasingtype henvender sig primært til erhvervsdrivende. Private kan måske opnå en frimåned såsom juli eller december.

Sæsonleasing

Sæsonleasing er som betegnelsen antyder blot en leasingaftale, hvor leasingydelsen varierer gennem året ud fra kundens sæsonønsker. Systemet er ikke brugt inden for privatleasing, da private ofte ønsker eet bestemt beløb, der skal betales hver måned. Dog kan det tænkes, at man gerne vil betale en lavere ydelse i feriemånederne og omkring højtider, hvor an skal bruge flere forbrugs penge end i andre måneder. Da de fleste alligevel har en budget konto i banken, klares sæsonudsving i likviditeten genne families budgetkonto.

Men for en erhvevskunde som juletræssælgere eller landmnd, for at tage et ekstremt eksempel, har det betydning at betale en leasingydelse, når man har høsten i hus og pengene klar til at dække sine omkostninger. Derfor ser man typisk sæsonleasing anvendt inden for meget specifikke industrier, hvor der er store sæsonudsving i likviditeten.

På billåne siden har enkelte finansieringsselskaber gennem tiden tilbudt deres kunder at kunne springe f.eks. december månbeds betaling af låneydelse over. Imidlertid kan åop beregningerne for de udlånsvirksomhederne være lidt for komplicerede til at man vil tilbyde sæsonlån. Derfor ser vi ikke længere dette produkt i markedet.

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time