Køb din leasingbil

Udløber din leasingaftale - eller ønsker du at komme ud af din nuværende leasingaftale - men gerne vil beholde bilen - kan vi hjælpe dig med det praktiske samt et lavt forrentet og langfristet omlægningslån, således at du fortsat kan beholde og benytte din bil.

Sådan kan det gøres

Det er sådan set meget enkelt. Vi hjælper dig til at købe bilen af leasingselskabet, beregner registreringsafgift og finansierer det hele med et super lavforrentet omlægningslån. Du vil hurtigt finde ud af, at den månedlige ydelse nu er blevet meget lavere ligesom du slipper for fornyelsesgebyr til leasingselskabet eller måske ubehagelige afleveringsomkostninger.

Endelig slipper du også for at skulle betale et nyt startgebyr for en ny leasingaftale, hvis det var din eneste mulighed for at få en bil.

Send os en mail med følgende oplysninge:

 • Bilens stel nummer
 • Bilens kilometerstand
 • Dit navn
 • Dit telefonnummer
 • Din e-mail adresse

Du kan sende din mail med ovenstående oplysninger samt eventuelle ledsagende bemærkninger og ønsker til

salg@billeasing.dk

Herefter skal der ske følgende

 1. Få en forhåndsvurdering på registreringsafgiften fra Billeasing.dk
 2. Vi foretager en samlet beregning af den nye finansiering.
 3. Bliv kreditgodkendt til et omlægningslån hos Billeasing.dk.
 4. Indgåelse af aftale.
 5. Køb bilen uden afgift fra leasingselskabet og få den originale registreringsattest. I den forbindelse trækker vi pengene på dit omlægningslån og overfører beløbet til leasingselskabet.
 6. Afmeld de nuværende nummerplader.
 7. Kør til registreringssyn
 8. Registreringsafgiften skal betales. Vi trækker betalingen af registreringsafgiften fra omlægningslånet og overfører til Skat.
 9. Du kan nu hente de nye nummerplader.

Vi samler bilens købspris, registreringsafgift og evt. omkostninger i een aftale med en ny lav månedlig ydelse.

Fordele

Størrelsen af registreringsafgiften falder ofte hurtigere end den afgift som Skat og leasingselskabet har beregnet, da leasingaftalen begyndte. Når leasingaftalen ophører er køretøjet uden dansk registreringsafgift, hvorfor muligheden for at betale afgiften og eje køretøjet foreligger.

Med hensyn til omlægningslånet anvender vi vores "premium" rentesats, der er meget lav, ligesom vi ikke kræver en "udbetaling", da vi finansierer det hele som en fuldfinansiering.

Du skal nu ikke længere tænke på det årlige kilometer forbrug eller om der er lidt ridser og skrammer på bilen - eller betale nye omlægningsgebyrer. Så Billeasing.d's modleasing system med et fordelagtigt omlægningslån er måske det der skal til for at hjælpe dig igennem til en ny rimelig billøsning.

 

 

 

Kontaktinfo

Billeasing.dk v/EuroCapital - Postboks 157 - 2860 Søborg

70203250

Mandag-Fredag: 9-16

Generel info

De viste leasingpriser er indsamlede data, som EuroCapital ikke kan garantere rigtigheden af, og påtager sig i den forbindelse intet ansvar.

---

Kalender

Templates in Time